tiistai 14. kesäkuuta 2011

Kuumeilua

Kesän korvalla on liikkeellä kaikenlaista kuumetta,  päiväkodissa on tietysti ihan tavallista nuhakuumetta tarjolla, mutta aikuisille onkin sitten useampia variaatioita tyrkyllä. Ainakin seuraaviin kuumeiluihin olen törmännyt: Yhdellä ystävällä on vauvakuume ja toisella matkakuume, lisäksi yhdellä työkaverilla on moottoripyöräkuume ja toisella autokuume. Kuumeilu aiheuttaa ihmisessä vakavia oireita, se haittaa keskittymistä muihin asioihin, vie yöunet ja vapaa-aika kuluu selaillessa alan julkaisuja ja nettisivuja. Ihmisen valtaa pakonomainen tarve saada kuumeen kohde ja hullun kiilto silmissä etenemme lähemmäs haluamaamme.

En ole pekkaa pahempi, minullakin on kuume, nimittäin kanakuume. En edes tiennyt että tälläinen  on mahdollista saada ja aika huvittuneiksi olen kanssaihmiset saanut kun olen tästä kertonut. En voi kuitenkaan itselleni mitään, haluan kanan tai pari ja komean kukon. Tarkemmin ajatellen tämä on ihan luonnollinen jatkumo omavaraisuuteen pyrkiessä ja sopii hyvin eläinrakkaalle luonteelleni. Vähän jo kanalan piirustuksia suunnittelinkin ja tästä voisi tulla sopiva projekti ensi kesälle.Tämän kesän projektit on jo lukkoon lyöty, tarkoituksena on  saada muutama marjapensas lisää sekä uusi liiteri.

Tällaista tällä kertaa, kot kot vaan kaikille lukijoille!


4 kommenttia:

 1. :D Kanathan ovat varsin valloittavia :). En tiedä oletko jo löytänyt tiesi http://www.munanetti.net/ sivustoille, mutta sieltä itse sain paljon apua/tietoa kun kanoja olemmi hankkimassa :).

  VastaaPoista
 2. Hei,

  teemme Vaasan yliopistolla tutkimusta vastuulliseen kuluttamiseen liittyen, ja tarkoituksenamme on käyttää blogeja yhtenä aineistona. Sinun blogissasi on mukavasti aineistoksemme hyvin sopivaa kerrontaa, antaisitko luvan käyttää (tähän mennessä kirjoittamiasi tekstejä) aineistossamme? Tutkimuksessa ei tulla nimeämään blogeja tai niiden kirjoittajia, eikä mahdollisissa lainauksissa käytetä kirjoittajan/blogin oikeaa nimeä.

  Jos sinulla on kysyttävä tutkimuksestamme, vastaamme mielellämme!

  terveisin,
  Henna Jyrinki

  Henna Jyrinki
  KTT, tutkijatohtori
  Vaasan yliopisto
  Markkinoinnin yksikkö
  PL 700
  65101 Vaasa
  p. 06-324 8948
  hjy @ uwasa.fi

  VastaaPoista
 3. Ole hyvä vain Henna, ilmoittele jos tutkimustuloksia voi joskus jostain lukea.

  VastaaPoista