keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Sivuprojekti: Oma väri osa 2

Kävin kampaajalla leikkaamassa kuivimmat latvat pois. Latvojen huonoon kuntoon vaikuttaa epäilemättä  värjäykset ja viimeinen niitti oli pitkät pakkaset. Uusi hius jossa ei ole väriä on kiiltävää ja hyväkuntoista, joten jossain kohtaa hius ei ehkä enää hapsota näin paljoa.

Kun pääsin tuoliin kampaaja kyseli mitä tehdään ja kerroin että kasvatan omaa väriä ja värjättyjä latvoja voisi leikata pois. Tytön ilme meni ihan kummalliseksi, se ei ymmärtänyt miksi en halunnut värjätä hiuksiani. Itseäni huvitti kun kampaaja kyseli miksi en halua värjätä hiuksiani ja eikö kuitenkin voitaisi laittaa jossain kohtaa vaikka ihan raitoja vaan. En lämmennyt raidoille, pidän nyt tiukasti kiinni tavoitteesta.

Seuraavan kerran voisi mennä siistimään päätä joskus puolen vuoden päästä, ei ole yhtään kiire kampaajalle, kun ei tarvitse miettiä väriä.

2 kommenttia:

  1. Kiva kun olit linkittänyt blogiini, tein saman!

    Mulla on ollut sama hiusmalli (pitkä) kohta 20 vuotta ja sama väri (oma) aina; vähän tylsää ehkä, mutta ei tosiaan ole tarvinnut käydä kampaajalla kuin sen pari kertaa vuodessa latvoja tasaamassa :)

    VastaaPoista
  2. Sä olet ollut fiksu, kun et ole sortunut värjäys kierteeseen. Tästä pois pääsy onkin vähän isompi projekti.

    VastaaPoista